advokat Vinaa Par@(©) logo Advokatfirmaet Christian Vinaa
Stiftet 1989
Advokatfirmaet Christian Vinaa
Høeghsmindevej 21
2820 Gentofte


Kontakt : Telefon - Email


FORSIDE | FAQ | SITE-MAP | SØG | HANDICAPPET | OTHER LANGUAGESenglishForsikringsretshjælp
Følg Advokatfirmaet Christian Vinaa på :
Youtube FacebookTwitter
» BLOG om retssikkerhed

» Civile retssager

» Straffesager» Dødsboer

» Retshjælp

» Ad hoc advokaten

» Om advokatfirmaet

» Om denne hjemmeside

» Fartbøde

Retssikkerheden i Danmark :
BLOG om retssikkerhed

Christian Vinaa's Blog :
SMOKKA
[ Bøvl, Bøvs & Kritik ]Benyt Vinaa's
Guide til retssager
støt vores soldater

Betinget frakendelse af kørekortetEn betinget frakendelse af kørekortet, ( retten til at føre motordrevet køretøj / førerretten ), er en "sanktion" i modsætning til bøde eller fængsel, som er en straf.

En betinget frakendelse af kørekortet sker for en periode på 3 år.

I denne periode på 3 år må du ikke begå nogle nye overtrædelser af Færdselsloven, som kunne medføre en betinget eller ubetinget frakendelse af kørekortet.

Hvis du alligevel overtræder Færdselsloven, vil den nye overtrædelse blive bedømt sammen med den gamle overtrædelse, hvilket typisk betyder, at du bliver frakendt kørekortet ubetinget.

Ved spirituskørsel med en promille på 1,20 og derunder er frakendelsen betinget frakendelse i førstegangstilfælde uden skærpende omstændigheder.


Ved en betinget frakendelse får du dit originale kørekort tilbage, men du skal op til en kontrollerende køreprøve. Hvis du ikke består denne køreprøve, mister du dit kørekort.

Der er således 2 betingelser i en "betinget frakendelse";
  • at du består en kontrollerende køreprøve
  • at du ikke overtræder Færdselsloven i de næste 3 år
De konkrete og aktuelle regler for den kontrollerende køreprøve kan du få oplyst hos en køreskole.


Den betingede frakendelse løber fra det tidspunkt, som står i dommen eller det tidspunkt, som Politiet fastsætter i forbindelse med en tilkendegivelse. Den periode, hvor du har haft et midlertidigt kørekort, tæller ikke med i frakendelsestiden.

Hvis du i perioden op til dommen eller tilkendegivelsen har haft dit kørekort inddraget administrativt, begynder frakendelsestiden den dag, som dommen eller tilkendegivelsen fastsætter.


Juridisk Clip-art
Ved ferielukning
Læs disse instrukser
Advokat Christian Vinaa har rådgivet klienter vedr. spirituskørsel siden ca. 1995, og har derfor en mangeårig erfaring med disse sager.
Se de nye informations-videoer

information på youtube videoer
Vinaa's Quick Check

Husk, at vi nu også tilbyder Vinaa's Quick Check til de klienter, som ikke ønsker egentlig advokatbistand til deres sag, men som gerne 'lige' vil have checket, om der kan gøres noget i deres sag; fx. om tilkendegivelsen er korrekt.

....og det koster kun kr.2.783,00, incl. moms.
VIGTIG pressemeddelelse fra
fra advokat Christian Vinaa :

LÆS MERE
Postdanmark har meget
uregelmæssig tømning af postkasser.

Breve fra advokat Christian Vinaa
kan derfor være op til 5 dage undervejs,
- - - selv som A-post.
Klager til Postdanmark er resultatløse.

LÆS MERE
Grundet domstolsreformen er sagsbehandlingen hos domstole og Politi STADIG kraftigt forsinket. Generelt har domstolene forbedret sig KRAFTIGT i 2011 og 2012.
F.s.v.a. Politiet varierer det meget. Der er desværre stadig flere politikredse, især Vestegnens Politi,, hvor alm. ekspeditioner tager flere måneder. Læs også BLOG om retssikkerhed

Der er intet vi fra advokatside kan gøre for at fremme Deres retssag.
Dette siger klienterne
om advokat Christian Vinaa :

"...det var meget dejligt med det flotte resultat, som ikke mindst er Din fortjeneste, hvilket vi gerne vil sige dig mange tak for....Lizzie R."

"...Tak for din hjælp og støtte ... du var 'professionalism personified' throughout this case !...Martin H."

"...jeg fik en meget hurtig behandling og blev holdt underrettet om alt via mail ... Ikke mange mennesker udfører sit arbejde med det tempo og entusiasme som du gør...Erik P."

"...Mange tak for din meget professionelle hjælp...Bjarne S."

"...jeg kan ikke sige nok tak for din fantastiske hjælp. ... Det har været en meget hård omgang for mig, men det ville have været endnu værre uden din meget profesionelle og dedikerede hjælp. ...G.T."


Er der ALDRIG utilfredse klienter ?
Selvfølgelig er der det -
man kan ALDRIG gøre ALLE tilfredse ;
og slet ikke hvis klienten taber sagen / bliver dømt skyldig.


Advokater skal behandle alle oplysninger, som advokaten bliver bekendt med, fortroligt. Advokat Christian Vinaa må derfor ikke engang bekræfte eller benægte, at en person er eller har været klient. Advokat Christian Vinaa kan derfor ikke kommentere eller tilbagevise en evt. klients oplysninger. Det er heller ikke ensbetydende med, at sådanne evt. oplysninger er sande.Adobe MacIntosh Apple Valid HTML